Velkommen til overbygningen på Christiansfeld Skole (7. til 9. årgang)

Vi ønsker fortløbende at forbedre rammerne for vores elever i udskolingen, således at de forlader Christiansfeld Skole med de bedst mulige kompetencer både fagligt og socialt. Vi ved imidlertid, at et succesfuldt udskolingsforløb er afhængigt af et gensidigt forpligtende samarbejde mellem skole, elever og forældre.

Vi har derfor i skolebestyrelsen lavet en folder. Den indeholder en beskrivelse af, hvad elever og forældre kan forvente fra skolens og lærernes side, når de går på Christiansfeld Skole. Den beskriver på samme tid de forventninger, skolen har til både elever og forældre.

Du kan se hele folderen "Velkommen til udskolingen (7.-9. årgang)" her.

Der henvises desuden til at læse Christiansfeld Skoles skole-hjem-principper, som kan læses her.

Vi ønsker, at alle elever i overbygningen på Christiansfeld Skole skal blive så dygtige, som de kan, at de dagligt lærer noget, at de forbedrer deres egne resultater. Derfor sætter vi faglig udvikling i centrum - også i overbygningen - og vi arbejder videre med skolereformens intentioner om synlig læring. Samtidig ønsker vi, at alle elever skal trives og føle sig trygge i et miljø, hvor der er plads til forskellighed.

Det sker i et samspil mellem elev, lærer og forældre.

I er altid velkomne til at stille spørgsmål eller komme med kritik, når I oplever noget, som ikke er i overensstemmelse med vores mål om at være en god skole for jeres barn, men undlad at fortælle jeres barn om det.